Over de praktijk

Afspraak maken?

Je kunt telefonisch of per e-mail een afspraak maken:

Mobiel : 06 46 1243 76
E-mail:
info@haptonomie-tuindorp.nl

Op enkele dagen is het ook mogelijk om tot uiterlijk 19:00 u ’s avonds een afspraak te maken.

Mocht je niet op het afgesproken tijdstip kunnen komen, laat mij dit dan uiterlijk 2 werkdagen van tevoren weten. Dan kan ik een andere cliënt inplannen.
N.B. Als je niet verschijnt op het afgesproken tijdstip, breng ik het (wettelijke) volle tarief in rekening.

Voorafgaande aan de eerste afspraak stuur ik je per e-mail een vragenformulier en een behandelingsovereenkomst op die je moet invullen en terugsturen. Dit gebeurt in een beveiligde omgeving. Door het tijdig terugsturen van de ingevulde formulieren kan ik me beter voorbereiden op je hulpvraag en kunnen we snel aan de slag.
Op de behandelingsovereenkomst vind je tevens een uitleg op welke wijze ik om hoor te gaan met de door jou verstrekte gegevens volgens de wet AVG.

Elke behandeling duurt 45 – 60 minuten.

Adres

Haptonomie-Tuindorp
Linnaeuslaan 17
3571 TS Utrecht

Openingstijden

Even weeknummer: dinsdag en donderdag
Oneven weeknummer: maandag, woensdag en vrijdag

Bereikbaarheid met OV

Trein: 5 minuten lopen vanaf NS-station Utrecht – Overvecht
Bushalte – Mr.Tripkade (lijn 1 en lijn 30): 20 meter vanaf de halte begint de Linnaeuslaan, 3 minuten lopen
Bushalte – prof. Dieperinklaan (lijn 5): 6 minuten lopen

Bereikbaarheid met de fiets

Vanaf station Utrecht Centraal is het 10 minuten fietsen

Bereikbaarheid met de auto

Vanuit het zuiden: A 27 afslag 31, 7 minuten
Vanuit het noorden: A 27 afslag 30, 8 minuten

In mijn wijk is betaald parkeren.

Betalingen

Na afloop krijg je een factuur per e-mail opgestuurd. Ik vertrouw erop dat je die binnen 14 dagen voldoet. Betalingsvoorwaarden zijn conform de NVPA en de VBAG en het Nederlands recht.

Tarieven*

Intakegesprek€80
Haptotherapiesessie (45-60 min)€80
Neurofeedbacksessie€80
Studentensessieop vertoning collegekaart€65

*Haptonomie Tuindorp is vooralsnog vrijgesteld van BTW

Vergoedingen*

Onderaan deze pagina zie je bij welke beroepsorganisaties ik ben aangesloten, VBAG licentienr. 2.100940A NVPA licentienr. 104339 RBCZ licentienr. 911360R

Veel zorgverzekeraars vergoeden een aantal neurofeedback trainingen en haptotherapie sessies gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering. Vanaf 2022 kunt u gebruik maken van de STAP aftrek.

In het kader van preventie, herstel en integratie zijn werkgevers in sommige gevallen bereid de neurofeedbacktrainingen of de haptotherapie sessies (gedeeltelijk) voor de werknemer te betalen. Bijvoorbeeld bij (aankomende) burn-out verschijnselen.

Ook uitkeringsinstanties zijn bereid de neurofeedback trainingen of de haptotherapie behandelingen (gedeeltelijk) te betalen, bijvoorbeeld via een IRO (Individuele Reïntegratie Overeenkomst).

Neurofeedback trainingen of haptotherapie kunnen worden bekostigd uit het vrij besteedbare gedeelte van de “activerende of ondersteunende begeleiding”.

De neurofeedback trainingen en haptotherapie sessies kunt u aftrekken van de inkomstenbelasting als bijzondere ziektekosten, of als scholingskosten voor persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld voor loopbaanverbetering.

De kosten van de neurofeedback trainingen of haptotherapie kunnen als trainingskosten of als Arbo-aftrekpost worden opgevoerd.

*Disclaimer:  deze informatie is aan verandering onderhevig. Haptonomie Kralingen is niet aansprakelijk voor eventuele fouten op deze pagina. Je dient dit altijd goed te toetsen aan je eigen situatie.

Klachtenregeling

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn, en nadat je daarover een gesprek hebt gehad met mij, nog steeds ontevreden blijft, dan kan je een klacht indienen. Je kan dan gebruik maken van de klachtenregelingen van het SCAG.